Telefon : 02 588 81 96 ekstraolje@ekstraolje.si
Vsak Delavnik: 06:00 - 22:00 Sobota: 06:00 - 22:00 Nedelja in Prazniki: 07:00-19:00

Kurilno Olje

NAROČILO 080 20 22

Okolju prijazne sestavine

Naše kurilno olje se ponaša z minimalno vsebnostjo žvepla, pepela, sedimentov in preostalih nečistoč; s tem v mnogih pogledih presega slovenske in evropske standarde ter pripomore k manjšemu onesnaževanju okolja.

Manjša poraba in več energije za isto ceno

Kurilna vrednost označuje količino toplote, ki se sprosti pri izgorevanju. Visoka kurilna vrednost našega kurilnega olja zagotavlja večji izkoristek ter s tem manjšo porabo in nižje stroške ogrevanja.

Boljše kurilne sposobnosti

Z uporabo našega kvalitetnega kurilnega olja preprečite nalaganje trdih karbonskih oblog, ki se postopoma nabirajo v kurilnem sistemu in zmanjšujejo sposobnost izgorevanja in povečujejo emisije škodljivih plinov in porabo.

Antikorozijsko delovanje

Korozija lahko občutno poslabša delovanje kurilnega sistema in skrajša njegovo življenjsko dobo. Prvovrstni aditivi v našem kurilnem olju peč zaščitijo pred korozijo in poskrbijo, da bo nemoteno delovala še dolga leta.

Ekstra olje
Boljše mazalne sposobnosti

Kakovostne sestavine našega kurilnega olja ponujajo odlične mazalne lastnosti in s tem preprečujejo obrabo kurilnega sistema.

Termična stabilnost

Je dodatna pomembna lastnost našega kurilnega olja, ki preprečuje nalaganje oblog na šobi gorilnika in vzdržuje njene lastnosti razprševanja. Izgorevanje kurilnega olja je tako enakomernejše in ne proizvaja nepotrebnih emisij.

Varno skladiščenje

Odlične temperaturne lastnosti, oksidacijska stabilnost in skladnost s strogimi standardi kakovosti, poskrbijo za varno skladiščenje kurilnega olja tudi pri nizkih temperaturah.

Prijazna in točna dostava

Z vso odgovornostjo se odzivamo na naraščajoče zahteve okoljevarstvenikov, proizvajalcev kurilnih naprav in kupcev. Z nakupom našega kurilnega olja boste svoj dom spremenili v varno zavetje v mrzli zimi, hkrati pa poskrbeli za zanesljiv in okolju prijazen kurilni sistem in tako prispevali svoj delež k čistejšemu okolju.